Az immár hagyománnyá vált ELTE Kárpát-medencei Magyar Nyári Egyetemnek idén huszonnegyedik alkalommal ad otthont az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Az idei Nyári Egyetem időpontja
2019. július 9-14. (kedd-vasárnap), mely során a határon túli magyar hallgatók 9 témakörben (jogtudományi, bölcsészettudományi, társadalomtudományi, természettudományi, tanító- és óvóképző, gyógypedagógiai, társadalomtudományi és informatikai) vehetnek részt szakmai programokon.

Az ösztöndíjat nyert hallgatók részére 2019. július 8-15-ig biztosítanak kollégiumi férőhelyet, reggelit és ebédet magába foglaló étkezést, továbbá a résztvevők délutánonként és hétvégén célzottan nekik szervezett szabadidős programok keretén belül ismerhetik meg jobban a budapesti diákéletet.

A rendezvénysorozat honlapja:

www.elte.hu/karpat-medencei-nyari-egyetem

Az oldalon a további információk mellett jelentkezési felületet is találnak, amelyen keresztül a hallgatók pályázhatnak a programon való támogatott részvételre, valamint az idén harmadik ízben meghirdetett nyári egyetemi előadás és poszter felhívás pályázatára.

Bármilyen további felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésükre a nemzetkozi@rk.elte.hu e-mail címen is.

ELTE KMNYE Hallgatói pályázati felhívás 2019