Ügyfélfogadás, időpontfoglalás

A konzulátus ügyfélfogadási rendje

A konzulátuson valamennyi ügyben előzetes időpontfoglalás szükséges.

Előzetes időpontfoglalás: Telefonszám: +38-0312-64-90-07

A konzulátus zárva tart:

magyar és ukrán munkaszüneti napokon, továbbá ünnepnapokon

Elérhetőségek:

Személyes ügyfélfogadás:         88000 Ungvár, Pravoszláv rkp.12.

hétfőtől – csütörtökig :                09.00-13.00, 14.00-16.00   (közép-európai idő szerint)

péntek:                                        09.00-13.00  (közép-európai idő szerint)

Önálló, külön időpontot kell kérni minden esetben az egymással össze nem függő ügyek intézésére.

Kérjük időpontfoglaláskor legyen szíves előre az “Ügyintézés a Konzulnál” fül alatt található ügytipusok közül kiválasztani azt, amilyen ügyet intézni kíván.

A nehézségek elkerülése érdekében kérjük, hogy a megjelölt időpontra pontosan jelenjenek meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy azokat az ügyfeleket, akik az előre lefoglalt időpontjukat lekésik, csak az időben érkezett ügyfelek után tudjuk fogadni. Amennyiben az adott napon a konzulátuson nincs szabad kapacitás új időpontot kell foglalnia.

A konzulátus a magyarországi ügyintézést igénylő ügyekben a kérelmeket csak átveszi és továbbítja, a további ügyintézésre nincs ráhatása. Ennek megfelelően Magyarországon folyamatban lévő ügyekben a külképviselet nem tud tájékoztatást adni az adott ügy magyarországi állapotáról. Az egyes eljárásokról, amikor a konzulátus újabb lépése szükséges, az ügyfeleket a megadott elérhetőségeken tájékoztatjuk. (Ezért kérjük, amennyiben elérhetőségeiben változás következik be, azonnal értesítse a külképviseletet.)